Zde naleznete věty , které na vás mohou nějak zapůsobit

Blízký konec světa aneb Zatmění slunce Krvavý měsíc

22. 3. 2015 12:57
Rubrika: Nezařazené

          Bojíte se ? Nebo se těšíte , že nastane něco nového ?  A nastane ? Tyto otázky si snad pokládá každý . I když mi věřicí by jsme měli být více méné v ,,klidu " . Nebo snad ne?!

Co se děje ve světě : Veřené popravy , 20.3. 10:45 Zatmění slunce, a 4. 4. má být Krvavý měsíc !  Co z toho plyne ?  Konec se blíží , proto , smiřtese s Bohem, s rodinou a přáteli a nepřáteli . 

Jl 2:1
 
15 Slunce a měsíc se zatměly, hvězdy ztratily svou 
21
 
 Slunce i měsíc vejdou do svého obydlí odejdou v jasou tvých šípů ,v září tvého blízkavého kopí.

"Slunce se ponoří do tmy a měsíc bude krvavý, než přijde velký a strašlivý den," varuje bible (Joel, 2:31).

 

Krvavý měsíc přitom přijde už 4. dubna, jako třetí ze čtyř těchto krvavých měsíců, kdy se při zatmění Měsíc zbarví do ruda. Stane se tak na první jarní den a první den podle židovského kalendáře.

 Co si o tom myslíte Vy ?  Je Čas smíření ! :)

http://tn.nova.cz/clanek/desiva-predpoved-uz-zitra-se-ma-zacit-plnit-strasne-proroctvi.html, http://tn.nova.cz/clanek/tady-hrozi-smrt-temto-zemim-se-vyhnete-varuje-ministerstvo.html, http://tn.nova.cz/clanek/masakr-v-jemenu-vrazi-z-is-zabili-140-lidi-stovky-zranenych.html, http://tn.nova.cz/clanek/masivni-uhyn-hus-dva-tisice-mrtvych-ptaku-popadalo-z-nebe.html .... YHLE WEBOVKY PÍŠÍ O TOM CO CO BYLO UŽ DÁVNOPŘEDPOVĚZENO V BIBLI .. DĚJE SE TO TEĎ ... je jich samozřejmě i víc . https://www.facebook.com/tn.nova?fref=ts

Zobrazeno 1168×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková