Zde naleznete věty , které na vás mohou nějak zapůsobit

Homosexualita,

18. 10. 2019 0:00
Rubrika: Modlete se ! !

Bojujme!

Kdy se svět konečně probudí?! 

Chci si zahrát hru a tam na mě vyskočí hosexualní hra.. nebo četla jsem na soc.siti, že se uvažuje natočit Ledové království 3 kde hlavní představitelka mám být lesba... Jde o pohádku!

 Jsem znechucená. Jen přihlížíme a nic neděláme!

Ve Francii povolili umělé oplodnění pro lesby a  osamělé ženy!  Svět se tváří, že je to v pořádku. Ale není. A co je to za nový trend ta gender? Rodiče podporují u malých dětí aby se rozhodli, zda budou holčičky nebo chlapečci ?! Jako plno děti si hraje na jiné pohlaví. Je to jen ,,hra" ,ale co když pak už nebudou vědět ,co je pravda.  Na rodičích je povinnost,aby to za včas zarazili. 

   Přece malý Honzík když si usmyslí, že bude Janička ,tak mu musíte vysvětlit, že je kluk! 

  Pořád jsme ženy křičely za ženská práva! Ale vymklo se to kontrole!  Já jako žena nechci aby mě nutili do dolů,nebo do války. Ano jsou , ženy které to láká. Ale když všechny půjdem  do války nebo do dolů. Kdo tu zůstane ? Honzík , který neví jestli je holčička nebo chlapeček...

 Homosexuálové se dožadují tolerance,ale my nesmíme být tolerantní k homosexualitě!  Ani transexulitě a vůbec ne gender sexualitě! 

  Pojďme do ulic a protestujme ! STOP HOMOSEXULITĚ ! STOP přehnané řešení sexuální orientace u dětí! Nechceme GENDER !  Já nechci aby děti vychovávali týhle lidi! 

Zobrazeno 513×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková