Zde naleznete věty , které na vás mohou nějak zapůsobit

Poselství 1 a 2 + citát

5. 10. 2012 21:47
Rubrika: Nezařazené

Nejnovější Poselství z Medžugorje, 25. září 2012 [O]

Marija during an apparition
Drahé děti! Když v přírodě vidíte bohatství barev, které vám Nejvyšší dává, otevřete srdce a s vděčností se modlete za všechno dobré, co máte a řekněte: zde jsem stvořen pro věčnost, a žízněte po nebeských věcech, protože Bůh vás miluje nesmírnou láskou. Proto vám i mě dal, abych vám řekla: jenom v Bohu je váš mír a naděje, drahé děti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu. 
 

Nejnovější Poselství z Medžugorje, 2. října 2012 [O] - Zjevení Panny Marie pro vizionářku Mirjanu

Mirjana during an apparition
Drahé děti. Volám vás a přicházím mezi vás, protože vás potřebuji. Potřebuji apoštoly čistého srdce. Modlím se, a modlete se i vy, aby vás Duch Svatý uschopnil a vedl, aby vás osvítil a naplnil láskou a pokorou. Modlete se, aby vás naplnil milostí a milosrdenstvím. Teprve potom mi budete rozumět, děti moje. Teprve tehdy budete rozumět mojí bolesti kvůli těm, kteří ještě nepoznali lásku Boží. Tehdy mi budete moci pomoci. Budete mými světlonoši lásky Boží. Budete osvětlovat cestu těm, kterým jsou darovány oči, ale nechtějí vidět. Já si přeji, aby všechny moje děti viděly mého Syna. Já si přeji, aby všechny moje děti zažily jeho království. Znovu vás vyzývám a prosím, abyste se modlili za ty, které můj Syn pozval. Děkuji vám. 
 

Citát dne z poselství z Medžugorje ( 5. říjen 2012 )

Our Lady of Medjugorje quotes
Proto, drahé děti, modlete se, aby z vašich srdcí vytékal pramen lásky na každého člověka, i na toho, který vás nenávidí a přehlíží. Tak budete moci Ježíšovou láskou zvítězit nad vší bídou v tomto smutném světě, který je bez naděje pro ty, kdo neznají Ježíše.“
Zobrazeno 860×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková